Események, programok, felhívások

GDPR

A Europe Direct Szeged rendezvényeire való regisztrációval a jelentkező beleegyezik abba, hogy a szervező  tárolja személyes adatait (név, munkahely, beosztás, e-mail cím). Tudomásul veszi, hogy ezen személyes adatok kezelése az (EU) 2018/1725 számú rendelete alapján jogszerűen történik, és nem kerül felhasználásra harmadik fél által.

A résztvevő továbbá beleegyezik abba, hogy a szervező saját tevékenységeinek népszerűsítése céljából felhasználja az eseményen róla készített fotókat, videókat.

INTEGRÁCIÓS KLUB

“Kint? Bent? Kelet-Közép-Európa országai és az eurózóna-tagság”

Levezető elnök:

Dr. Pelle Anita egyetemi docens, Jean Monnet professzor, SZTE GTK Pénzügyek és Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatok Intézete

Beszélgető partnerek:

Dr. habil. Koller Boglárka tanszékvezető egyetemi docens, NKE, Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar, Európa-tanulmányok Tanszék

Dr. Arató Krisztina intézetigazgató, egyetemi tanár, ELTE Állam- és Jogtudományi Kar, Politikatudományi Intézet

Időpont: 2019. november 21. 17.00 óra

Helyszín: SZTE GTK Aula (6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.)

Meghívó


Bővebben és JELENTKEZÉS...

A Europe Direct iroda átmenetileg zárva tart

Tisztelt Érdeklődők!

A 2019. szeptember 9-én Szegedet ért vihar által az SZTE ÁJTK főépületében okozott károk miatt a Europe Direct Szeged iroda (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54. fszt. 14.) átmenetileg zárva tart.

A 62/544-135-ös telefonszámon, illetve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen munkatársaink elérhetők. Személyes találkozó csak előzetes egyeztetéssel lehetséges.

Köszönjük szíves megértésüket!

Üdvözlettel:

Europe Direct Szeged