Amiben segíthetünk

Rendezvények

A EUROPE DIRECT Szeged információs pont az Európai Unióval kapcsolatos tudományos konferenciákat, Integrációs Klub rendezvényeket, uniós tanórákat, egyéb eseményeket szervez. Aktuális programjainkról honlapunkon és Facebook oldalunkon folyamatosan hírt adunk.
Ha szeretne rendezvényeinkről folyamatos e-mail értesítést kapni, kérjük, igényét jelezze az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

 

Facebook

Az iroda Facebook oldalán igyekszünk az Európai Unióval kapcsolatos legfontosabb információkat közzétenni.
Pályázati felhívások, rendezvény meghívók, uniós kezdeményezések és programok ugyanúgy megtalálhatók profilunkon, mint az EU életét befolyásoló legfontosabb eseményekről, döntésekről szóló hírek.
www.facebook.com/EuropeDirectSzeged

 

 

Európai uniós kiadványok

Irodánk munkatársai segítséget nyújtanak az érdeklődőknek adott uniós tematikában szakirodalmat keresni.
Korlátozott mennyiségben az Európai Unió intézményei által kiadott ingyenes kiadványok nálunk is elérhetők, valamint saját ismertető anyagokat is készítünk minden évben.

 

 

Kérdések az EU-ról

Az Európai Unióval kapcsolatban hozzánk eljuttatott kérdésekre igyekszünk rövid határidővel részletes és szakszerű választ adni.
Kérdése van az Európai Unióról?

 

 

Személyes találkozó

Amennyiben személyesen szeretne munkatársainkkal találkozni, előzetes időpont egyeztetés szükséges.
Ha e-mail-en keresztül kívánja irodánkkal felvenni a kapcsolatot, az  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre szíveskedjék írni! Telefonhívását a 62/544-135-ös számon várjuk.